Derfor er »Kan Familiedeling se dine billeder« vigtigt

Familier deler ofte tjenester, enheder, adgangskoder og biblioteker på overlappende måder. Den synlige familiegruppe er kun én del af adgangskortet.

Praktisk arbejdsgang

  • Bekræft, at hver person bruger sin egen Apple-konto.
  • Gennemgå deltagere i Delte album og Delt bibliotek.
  • Gennemgå enhedskoder, kontogendannelse og enheder med aktive sessioner.

Begrænsninger og fejlsituationer

  • At bruge én Apple-konto til flere personer
  • At antage, at deling af abonnementer er det samme som deling af billeder

Maja begynder med en ufølsom prøve: »Bekræft, at hver person bruger sin egen Apple-konto.« Derefter følger Maja den næste kontrol: »Gennemgå deltagere i Delte album og Delt bibliotek.« Dette opdigtede eksempel viser beslutningsprocessen; det er ikke en rapport om produkttest.

  • At bruge én Apple-konto til flere personer
  • At antage, at deling af abonnementer er det samme som deling af billeder

Kan en deltager i Delt bibliotek se bidragede skjulte billeder?

Betragt bidraget indhold som indhold i det delte bibliotek, og gennemgå Apples aktuelle funktion, før du stoler på skjult status.

Hvad skal jeg kontrollere, før jeg stoler på »kan familiedeling se dine billeder«?

For »kan familiedeling se dine billeder« skal du kontrollere det beskyttede element efter en fuld låsning, finde alle resterende kopier og bekræfte gendannelsen, før du sletter en uerstattelig original. De præcise funktioner afhænger af enheden, operativsystemets version og den lagermodel, der beskrives i denne vejledning.

Fjerner »kan familiedeling se dine billeder« alle andre kopier?

Nej. Når du overvejer »kan familiedeling se dine billeder«, skal du behandle eksporter, skybiblioteker, beskeder, downloads, modtagere, sikkerhedskopier og mapper med slettede elementer som separate kopier eller lagergrænser, der skal gennemgås hver for sig.

Primære kilder til denne vejledning